Annandag påsk!

Dagen idag inleddes medfamiljemys deluxe =) Tror vi låg och myste och busa med Melvin i sängen säkert en timme innan vi tog oss i kragen och steg upp! Det var så härligt. Var ju familjen trött här igår kväll och som man har sovit inatt när man är i sin egna säng. Jag sov bra i Halmstad också, men det är ju så när man är borta att man vaknar av alla nya ljud. Hörde en polisbil flera gånger under påskaftonsnatten....den var väl ute o letade efter nå halländska busar!

Idag så har det gjorts lite av varje! Det var plaskdax för Melvin då vi väl klev upp ur sängen. Sen frukost för hela familjen!!!
   Efter det så masade Magnus sig ut i trädgården och har plockat och burit sten i backen. Detta för att göra en mur av dem! Så man liksom ramar in trädgården =) Kommer bli toppen när det blir klart :) Han var så duktig min älskade make som kämpade på i fyra timmar där ute....hehe han kan i gengäld knappt hålla i telefonen ikväll :P Jag då....jag och snabeldraken tog en dans på bottenvåningen. Har röjt disk och tvättat enmaskin tvätt!!! Har även haft fina Anna på besök!! Det hjälpte inte ens att Melvin är superförkyld så sken han upp somen sol när han såg att Anna var här då han vaknade och sen skrattade han hej vilt ända tills han var så trött att han inte orkade längre! Anna är verkligen Melvins idol! Vad harMelvin gjort hela dagen då? Ja han har busat och lekt lite från och till men han har faktiskt sovit en hel del då han blivit väldigt förkyld :( Hoppas det är bättre imorn.

Imorn är det vardag igen...vilket innebär att Magnus ska jobba. Tråkbråk. 



     

  

Tyvärr blir det inga fler bilder idag! Dessa bilder har tagit  1,5h att ladda upp :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0