Var tog veckan vägen =)

Hoppsan! Veckan som varit passera i hundra åttio. Måndagtill onsdag förraveckan var vanliga arbetsdagar!!!! Sen blev det långhelg som innebar långväga besök från Halmstad!!!! Full fart i ett par dagar. Var underbart att se hur kul Melvin & Agnes hade tillsammans =) Vi vuxna hann med en massa skratt, goda grillade middagar o godricka. Tack för härliga dagar fam Persson/Hofvander!! Nästa gång vi ses är på deras bröllop som kommer bli sååå skojigt :)
I söndags blev det en trädgårdsdag till en början. Bort med 5-6 kvm gräs och på med grus och pallkragar att odla i! Blev riktigt tjusigt istället för en störig gräsplätt!!!
Sen har det blivit ny vecka! Har varit riktigt bra dagar inledningsvis för Melvin hos dagmamman. Han har varit toppenglad. Härligt! Hoppas det fortsätter så o inga fler missöden med mat eller obytta blöjor.

Är på bussen på väg hem nu! Jobbat o var sen till kiropraktorn för andra behandlingen på 9 dagar för min nervrotsinflammation i nacken. Nu hoppas vi det släpper helt!!!!
Ska bli gott o komma hem o äta en mumsig middag! Magnus ringde förut o frågade om vi inte skulle vardagslyxa lite med en god grillad middag! Såklart jag vill....så hem o fixa gomiddag är på schemat! O så mysa o busa med bästa sonen innan han somnar!!! Blir en kanon kväll :) Vad ska ni göra ikväll då det är lillördag??

Tjipp!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0