5 veckor.

Ja så är fallet....max 5 veckor kvar på mitt nuvarande jobb. Längtar massor tills jag får börja det nya, är liksom så omotiverande att gå på i 180 när man vet att om en dryg månad byter jag arbetsplats. Jaja, det är bara att kriga på och samla massor av kraft på alla sätt som går.

Söndag idag och det har varit en himlarns lång dag. Jag tycker aldrig dagen blev kväll. Bus för hela slanten på förmiddagen!! Idag har vi verkligen fått se vår piggelin som har skrattat för glatta livet och hittat på bus. Alldeles underbart har det varit =) Medans Melvin sov efter lunch så gjorde jag inte många knop...tog det väldans lugnt och satt o bekanta mig med min nya dator! Tog hand om lite tvätt också så nåt vettigt gjorde jag men inte mkt! Men så ska det få vara ibland.
   Då Melvin vaknat igen så hade Magnus slutat jobba för dagen. Men han ville se på bandyfinalen på tv, så jag och Melle plockade fram papper, färg och penslar och så satte vi fart o måla =) Riktigt skojigt hade vi! Hihi anhalten efter målandet var badkaret =) Där var Melvin helt sjövild. Han plaskade och lekte värre än någonsin.....så idag har vi verkligen träffat vår pigga o glada lilla älskling. Hoppas det bådar gott för framsteg hos dagmamman också!
   Ikväll så kom farfar på besök för att "passa" Melvin medans han sov. Jag och Magnus har på nåt lustigt sätt lyckats förtränga att man ibland behöver fylla på kylskåpet och den här veckan har vi ingen möjlighet att komma iväg någon kväll då Magnus är upptagen. Så snälla farfar kom hit så jag och Magnus kunde bege oss till stan o handla mat =) Så med fullt kylskåp är vi nu redo för en ny fullproppad arbetsvecka. Hoppas veckan går fort och att Melvin har det bättre hos dagmamman. Annars kommer jag gå i tusen bitar. Är hemskt att vara på jobbet o veta att han har det kämpigt.

Men nu blir det snart sänggång för att ladda batterierna inför veckan!!!
 
Tjipp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0