Vad händer?

När ska allt elände vända i denna familj?????

Farmor min har kommut hem men det är från dag till dag hur prognoserna ser ut. En dag kan hon vara riktigt pigg o ta sig fram själv o nästa dag kan man tro att hon är på väg att kola vippen. Ja det är väl bara o låta tiden utvisa.

Jag är iaf på fötter o mår finemang igen! Man var lite seg i kroppen i onsdags på jobbet då man inte hade rört sig så mkt på 5 dagar. Men det gick så bra så!!! Haha en bra dag den här veckan iaf. För det som är det största eländet är ju Melvins mage. Den har ju varit kass sedan nyår....men sedan en vecka tillbaka har det varit katastrof :( Nu är det inte längre diarré-puré utan nu är det rena vattendiarréer som kommer allt oftare om dagarna. O även ibland om nätterna. Men nu gick det så långt att Melvin började bli torr i huden ville mest sitta i knät eller lade sig rakt ner på golvet. Inte äta ordentligt...ja det började verkligen påverka lillskrutt. Så igår efter o ringt runt i typ en timme åkte vi till barnsjukhuset. O ÄNTLIGEN, är nu en stor utredning igångsatt om hans mage. De tog allt från avföringsprov till blodstatus till glutenprov. Ja en herrans massa. O här hemma nu måste vi se till att han får i sig vätska o salter. Då han har låg vätske o saltnivå. Därav hans trötthet. Så till start fick vi VAB-intyg för en vecka framåt....för vi ska in o lämna lite nya avföringsprover idag eller på måndag. Det beror ju liksom på vad Melvin bjuder på vilken dag. Även om det inte är kul med en liten kille som inte är på topp så är det skönt att det händer nåt. Dock tar provsvaren drygt 2v. Så den 19e ska vi träffa en barnspeciallist o få svar på saker o ting o se vad som ev behöver göras då.

Just nu har vi disney-mys i soffan jag o lilleman. Så det är lugnt tempo i detta hus. Vi kommer få lite besök av farfar om en timme eller nåt. Magnus glömde min rygga i hans bil igår då de bytte bilar så han ska komma o lämna den o då blir Melvin glad också!

Ha en fin fredag o helg mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Anna Nyman

Stackars Lillskrutt! Men som vanligt så ser han så nöjd ut på bilden trots alla Provtagningar. Tapper kille! Puss på dig Melvin!

2013-02-08 @ 11:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0