Dagen jag gärna glömmer.

Ja som vi såg fram emot den här dagen. Vi skulle ha en härlig familjedag idag....Magnus var ledig ända till strax före sju ikväll då han skulle skriva en artikel. Så vi tänkte att ohh så skönt att ha en helt ledig dag tillsammans från att Melvin vaknar till han somnar för kvällen. Men nja, ärligt talat vill vi glömma den här dagen väldans fort. Natten till idag var en "gott & blandat"-natt. Melvin sov bra mellan varven men han var ledsen o vakna ett par gånger under natten. Klockan 05, cirka, då blev det full dos med både ipren och välling plus en dos nässpray då han varit lite snorig nu. Lillskrutt somnade om och sov till 8! Härligt de iaf. Men sen började allt....han ramla till höger o vänster. en gång så pass att han skaffade sig en snygg blåklocka i pannan. Han åt bra frukost och efter det gick vi ut. Dock med krig vid påklädningen. Ute var allt bra så länge allt gick som Melvin ville annars var det krokodiltårar och ledsenhet. Så har dagen sen fortsatt. Knappt någon lunchvila då han hostade på ganska bra. Dagen har nästan varit utan mat, åt 2 gafflar med lunch och drack en halv smoothie på dagen men annars inget. Till middag tyckte han det räckte med 1 sked mat. Inte ens vällingen gick ner :( Stackars liten som har så ont i sin mun. O som pricken över i;et hade han 38,8 i temp då han decka för natten. Så någon underbart mysig familjedag kan jag knappast påstå att det varit. Vi tog oss en tur till kvantum för lite matinköp och det var väl den stund på dagen då Melvin var lite nöjd. Han fick ju åka bil och sen kundvagn o det är ju toppenskoj oavsett hur man mår!

Han sover i sin säng nu och jag tror det blir en ny böknatt. Har redan varit in till honom två gånger ikväll då han är ledsen :( Måtte allt vara bättre imorn. Blir VAB för mig imorn. Magnus ska på möte på förmiddagen. Så får vi se hur junior mår imorn om hur onsdagen kommer bli.
Ska se till att komma i säng i tid ikväll så man orkar med en ev böknatt och morgondagen! Borde inte kunna bli värre än idag men bäst o försöka ladda med sömn =)

Inget mer att berätta om dagen! Hade tänkt baka tutti-frutti macarons ikväll, men allt blev så sent o orken är slut så näää det får bli en annan dag.

Tjipp



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0