Stoor liten Melvin!

Ojoj idag blir det typ bara Melvin i inlägget =)

Igår var det 1;års kontroll för Melvin och det gick ju som en dans! 82 cm lång och 12,5kg är de nya siffrorna för lillskrutt som snart knappt borde få kallas för lillskrutt :) Läkarundersökningen gick även den galant och vaccinationen lika så. Givetvis så blev han ledsen då de sprutade in vaccinet i benen och han var faktiskt lite mer svårtröstad den här gången än tidigare. Men så har han ju också blivit äldre :) För första gången så har Melvin inte blivit sjuk efter en vaccination, hurra!! Han var lite tröttare än vanligt och hade inget tålamod om någon inte gick som han önskade...men jag tar hellre det än den skyhöga feber som han ådragit sig de två tidigare vaccinationerna. En bra dag för lillskrutt som sen somnade som en klubbad säl igår kväll =) 
   Kvällen tillbringade jag tillsammans med Anna som kom in på te-mys!!!
 
Idag har det verkligen varit fullt ös för Melvin! Vi började dagen med att sova till halv tio! Redan vid tio kom svärfar. Han hade lovat att komma och putsa våra fönster :) Sagt och gjort och vi har nu så fna fönster så, tack så mkt svärfar =) Även "Bengt" kom på besök idag! hon ramlade in vid 11-snåret och jösses så fullt upp Melvin fick då...både Bengt och farfar att busa med. Det var en liten kille som var i himmelriket!! Fullt ös medvetslös typ! Det tog typ 5 minuter innan han decka i sin vagn efter lunchen. Kanske var han även så trött efter alla sin promenader han idag börjat ta! Ja nu traskar lillskiten på här hemma. Han reser sig upp mot allt och sen traskar han dit han vill!!! Världens lyckligaste lilla kille som äntligen kommit på att han är hur duktig som helst på att gå. Hihi dock tar han krypningen när han ska fram riktigt fort! Men nu har dte iaf lossnat så nu tar det väl inte lång tid innan han "springer" fram här hemma, stackars Skuttan :P
   Farfar åkte hem strax efter 16 men både han och farmor kom tllbaka vid halv6-6 ikväll. De kom för att natta Melvin då det är de som ska vara här hos honom på lördag då vi ska på bröllop. Välling i farfars knä och sen deckade lillskiten utan protester!!!
Det är så fantastiskt att åter ha vår duktiga nattkille tillbaka!!!! Äntligen är fasen över då det var lite nattskräck/mardrömmar som spökade för honom! Nu somnar han själv igen och sover som en liten prins! 

Ikväll är jag ensammen hemma, Magnus är iväg på basket. Så ska ta o göra mig en kopp te och bänka mig framför tv:n, om en liten stund är det ju "hela sverige bakar"!!!!! Så mysigt program....tror de skulle baka cupcakes idag =) 
 
Over and out från en stolt mamma till finaste Melvin <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0