Öppet hus på Arlanda.

Ja igår var det öppet hus på Arlanda då det är 50;års jubileum där!!! Eftersom Bengt jobbar på Arlanda så visste hon detta och informerade oss i fredagskväll :) Tack tack säger vi. En jätte mysig familjedag blev det!! Melvin sa oj femhundranittioåtta gånger (kändes det som!) han var på toppen hurmör och verkade tycka det var skojsigt att spana på allt. Synd att han inte var ett år äldre....då hade han nog verkligen gillat det och fått ut något av det! Men pappa Magnus hade väl minst lika skoj han. Hans morfar var ju flygmekaniker (om jag minns rätt) på Ärna då Magnus var en liten pojke så han har ju ofta varit med sin morfar och har därifrån ett brinnande flygintresse. Jag då, ja jag hängde mest med och tyckte det var underbart att ha en dag i det fina vädret med familjen!!! 
   Vi blev kvar lite längre än tänkt på Arlanda då fikan som var planerad på dagen blev framskjuten. Så då kunde Melvin lika gärna få sova klart i sin vagn innan vi satte oss i bilen! Men då han vaknat så skyndade vi massor hem i trafiken för en fika! Men det körde ihop sig på lite alla håll o kanter så det blev aldrig någon fika igår. Tråk tråk, men så kan det vara! Det kommer fler tillfällen.
   Istället så mumsa vi middag här hemma o busa på Melvins rum tills han somna och sen så hade jag & Magnus en lugn kväll i soffan! Vi tittade på Men in black 3, som jag tyckte var ganska så bra faktiskt! O sen blev det en tidig kväll. Har nämligen en liten kille här hemma som verkar ha fått lite nattskräck eller så är det bara så att han har mkt mardrömmar för tillfället. Han sover bra fram tills han vaknar för välling men sen när han ska somna om igen efter vällingen så hinner han knappt mer än somna ordentligt från han gråter hysteriskt. Stackars lillskrutt. Detta i kombination med att det är nya tänder på G gör det lite kämpigt för honom. Men det är bara o kämpa på. Det är ju en fas precis som allt annat och som jag förstått det är det jätte vanligt med mkt mardrömmar o lite nattskräck runt 1:års åldern just för att de blir så mkt mer medvetna då och oftast börjar gå vilket i sin tur gör att det blir så mkt nya intryck. Han somnar ju alltid om tillslut och sover gott till runt halv9-9 :) Tur är det!!

Idag så har vi än så länge bara varit hemma! Magnus har klippt gräs och håller på att dammsuga poolen så allt är snyggt och fint inför höst/vinter! Kanske det rent av var sista gräsklippningen idag....vi får väl se! Jag o Melvin har varit ute i trädgården o lekt hela förmiddagen innan vi gick in för att äta lunch och nu sover Melvin. Tanken var att vi skulle fara iväg efter MElvins lunch, men då vi inte har någon tid att passa så fortsatte Magnus mecket i trädgården och Melvin får sova ordentligt här hemma innan vi beger oss på äventyr! Själv ska jag ta o tömma diskmaskinen och spana i frysen vad vi kan tänkas laga till middag idag =)

Tjipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0