Helgen.

Helgen lider mot sitt slut men ännu ska jag hinna med en del!
   Ska ta mig en dusch och se till och laga ny mat åt Melvin då hans hylla i frysen ekar tomt. Han åt upp det sista igår. Så ikväll fick han äta en "köpe"burk till middag så får se när han tycker det blir lämpligt för välling inatt :S Så hög tid att fixa lite ny mat åt honom ikväll....går ju så himla fort när man väl sätter fart och när Melvin dessutom sover! =)

Helgen då! Ja det har varit en bra helg =) Igår så jobbade Magnus fram till 18. Så på dagen röjjde jag och Melvin järnet här hemma. Det var bus varje vaken minut nästan. Och han släppte för första gången soffbordet och gick till armstödet på soffan, det blev väl en 3-4 steg helt utan att man ropa och visade att man tog emot honom! Duktiga lilla killen. På kvällningen kom Anna & Tomas in hit för att grilla, det blev verkligen en höstgrilning. ca 9-10 grader var det vid halv7 när Magnus & Tomas stod där ute o grilla. Men smarrigt var det tjejerna mumsa lax och grabbarna käka karréskivor och så hade vi mumsig potatisgratäng till. Sen så satt vi o hängde i soffan o snacka strunt resten av kvällen....ja fram till strax efter midnatt! 
   Idag så har vi haft en riktig familjedag!!! Efter frukost så gick vi ut på en promenad, hela familjen!!! Gick förbi hästhagen så Melvin för första gången fick klappa en häst :) När vi kom hem från vår promenad så käkades det lunch och sen decka vi alla tre. Magnus hade deckat på soffan medans jag och Melvin sov i sovrummet....galet, men i 2h sov vi =) Super skönt. Nästa grej på dagens agenda blev en tur till stan o hanlda lite samt att vi köpte med oss plocksallad hem till både oss och Anna & Tomas. Smarrigt till middag. Nu är middagen i magen, Magnus lägger Melvin och jag inväntar att Melvin ska somna så jag kan börja mecka i köket sen! 

Imorn får jag och Melvin super trevligt besök, men det får ni veta mer om då!!!

KRAMIS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0