Brum brum på bussen.

Ja idag har jag och Melvin åkt en massa buss! Närmare bestämt lite över två timmar har vi tillbringat på fyra olika bussar. Vart har vi då varit? Jo vi har varit i Örsundsbro och hälsat på Sarah o hennes två flickor :) En riktigt mysig dag på alla sätt och vis. O bussåkandet gick toppen med Melvin. Var en kort kort stund på ditresan som han ledsna...dvs bara sista minuterna innan vi skulle hoppa av annars gick allt toppen! Bus - lunch-sova - bus - mellis, ja så var dagens agenda för lilleman på vårt besök!!! Trodde att det skulle vara mkt röriga att byta mellan två regionsbussar men icke....det gick alldeles utmärkt och bussarna passade ihop så bra. Så det får vi göra fler gånger.

Efter hemkomsten så mumsade hela familjen middag tillsammans och sen så tog Magnus & Melvin ett bad =) Så mysgt att Melvin gillar att bada tillsammans med pappa, ett härligt sätt för dem att få mystid! Efter bad så blev fortsatte grabbarna o mysa o leka på Melvins rum och jag gick ut i förrådet för att torka ur vår frysbox oxh starta upp den! En maskin tvätt har vi också fixat ikväll då Magnus behövde ha sina shorts tvättade som han gärna vill ha med sig imorn när de ska iväg till Vårgårda med jobbet. Så det blev en väldigt bra kväll då vi hann göra väldigt mkt som inte alls var påtänkt. Skönt!!! Melvin sover som en tok i sin säng sedan drygt 1,5h tillbaka och Magnus spanar på hockey på tv och jag, ja bara slappar! Skönt de med. 

Imorn äre tisdag och vi får se vad dagen bjuder på! Men nu ska jag ta o mysa lite med älsklingen här hemma eftersom han åker iväg imorn bitti och inte är hemma från på onsdag igen.

Tjingelong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0