MRP-reaktion.

Reaktion på MRP-vaccinet -check. Ja med råga kan man väl säga att Melvin blivit dålig av vaccinationen han fick för 11 dagar sedan. Det började igår då vi kom hem från stan...han gnällde så fort jag lämnade honom och han skulle vara nära. Finaste Anna kom in på en eftermiddagsfika och när vi satt i Melvins rum o lekte tyckte jag han var varm....o jodå 39,3 i temp. Sen har det fortsatt....febern har hoppat mellan 38,8 som bäst o då fullproppad med alvedon och idag var han uppe på 39,8 efter lunchvilan. Stackars liten. Som pricken över i:et har han även fått utslagen som tydligen är vanliga vid den här vaccinationen....Suck. Hoppas så att lillskrutt är bättre imorn. Jobbigt när han har så hög feber, han orkar ju knappt sitta upp emellanåt.
Som om inte detta vore nog var vi ju till tandläkarn igår förmiddag med Melvin. Skulle kolla upp hans blodutgjutning i munnen. Mycket riktigt var det så men de kan inte se om en tand är på G eller om han lyckats orsaka det själv med någon leksak. Det var för svart i munnen. Men inget farligt iaf, men vi ska tillbaka efter Thailand o se så det är bättre då iaf!!! Men visst är han öm där o därför som han bökar lite med maten vissa måltider.
Så nu håller vi tummarna att vi slipper mer elände och att lillskrutt är mycket bättre imorn!!!

Nu ska jag mumsa en äggmacka och en kopp te!!! Magnus jobbar så får kvällsfika själv. Men snaaaaart har vi två underbara familjeveckor framför oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0