Framme!

Ja så är vi äntligen på plats!!!!
   Klockan 05.10 ca lokal tid landade vi i Phuket imorse. Dvs strax efter 23 svensk tid....vi är sex timmar före er där hemma.
   Det var en blandad flygresa för Melvins del. Han började med att tokdecka helt enligt planen så fort planet lyfte o sov som han brukar ca 75 minuter efter lunchen!!!! Sen var han en glad kille som inspektera allt ett  tag innan han blev smått tokig o väldans frustrerad på att sitta still...det spelade liksom ingen roll vad vi gjorde. O just då var det fullt ös på matvagnarna så det gick liksom inte o låta honom knata som han ville. Så en ganska tuff stund vänta för både Melvin och mig & Magnus. Men det gick bra och allt blev bättre!!! Melvin sov totalt ca 6,5h av resans 10,5 =) Väl framme och då vi hade fått vagn o bagage (allt var ok!) var det charterbussen till hotellet...ca en timme tog de och då satt Melvin hos pappa sin och mest myste...en oerhört trött liten kille.
   Väl framme på hotellet så märker vi att vagnen fått sig en chickamocka. Den är nästintill omöjlig att fälla upp helt...så ikväll ska vi gå till fritidsresors servicecenter o få hjälp med det! Lyckades få upp vagnen tillslut men med våld. *suck* De jag fruktat mest händer typ....att något händer med vagnen. 
   Tar iaf o mummsar i oss en härlig frukost på hotellet!!! Vi alla åt med god aptit och var glada över att vara framme :) Frukost i magen och vårt hotellrum var klart så vi kilade dit och Melvin deckade som en tok....hihi o även jag o Magnus. Tråkigt nog så regnar det ute så vi är kvar på hotellet för Melvin sover ännu. Han behöver verkligen det så han kommer ikapp o kan njuta även han utan att vara dödstrött o gnällig! Men blir väl snart väckning så det blir en bra kväll så han kommer in i rätt dygn här nere!!!

Som sagt tråkigt väder precis nu. Men det är gott o vara framme o få vara tillsammans familjen utan allt Magnus jobb :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0