Dag 5 - Magnus födelsedag!

hipp hipp hurra för min älskade make som fyller år idag <3 Det ska firas med att äta på Karlssons ikväll :) En svenskägd restaurang med både fantastisk svensk & thaimat :) Självklart Magnus val på hans dag! 
   Igår var rent ut sagt en skitdag vädermässigt. Det började jätte bra och vi packa o gick till stranden. Dock var det jätte höga vågor så Melvin blev jätte rädd. Så vår strandtur blev vars ett dopp för mig & Magnus innan vi gick till hotellet o poolen där Melvin stortrivs :) Dock hann vi bara bada typ 20 min o sen kom regnet. sen spöregna det hela dagen....inte från vid 16,30 slutade det. Trååååååk. 
   Kvällen tillbringa vi med en familj från Märsta som bor i grannrummet med oss! De har en liten grabb de oxå så kul på alla sätt o vis! God mat o god dryck på Oasia!!! 
 
Det har nyss dragit förbi en regnskur...men nu spricker molnen upp o den ljusblåa himeln tittar fram! Magnus simmar o Melvin sover :) Inte så mkt bada i lugn o ro att bada när man har vattendjuret Melvin med sig!!!! Så ska ta ett dopp själv nu också. Men åhhh så bra vi har det, Melvin sköter sig utmärkt och vi njuter av att vara tillsammans!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0