Tips mottages!!

Ja är det någon som har ett eller flera bra tips på hur man verkligen bryter mardrömmar på småknattar? Melvin har nu i en veckas tid haft VM i mardrömmar på morgonen. Han vaknar vid halv7 - 7 och är super ledsen. När man väl får honom att vakna ur drömmen så är han jätte trött och vill verkligen fortsätta sova...men han hinner inte mkt mer än o somna innan han gråter i sömnen igen :( Stackars liten. I förra veckan så fungerade det att han drack lite vatten när man väl lyckats väcka honom men det verkar ha varit en engångsgrej. Så störigt att han inte får sova tills han vaknar glad istället för av dessa dumma drömmar. Är det så här det är för de flesta barn i någon fas eller är det bara vår lilla skrutt som drömmer väldigt mycket. Ja har ni några tips som funkat för er så är de varmt välkomna!

Idag är det verkligen aptråkigt väder ute. Regnet står som spö i backen och inte ser det ut att bli  någon ljusning. Så det får väl helt enkelt bli en fixa mat & frukt dag åt Melvin! Men inbjudan kvarstår fortfarande att om någon vänlig själ har tråkigt hemma idag så är ni varmt välkomna på lite mys!

Just de, ikväll kommer bästa snickarna Marcus & Magnus för att hjälpa oss o se om vi får upp poolvägen som braka ihop i fredags. Så håll tummarna för att det går bra för pallar inte med mera motgångar :)

Kram på er alla därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0