Sommar sommar sommar!!!!

Ja men jösses vilket sommarväder det blivit :) Det måste ju vara för att vår pool blev klar i lördags!!! När det blir så här fint väder och man är ute hela dagarna så blir helt klart bloggen lidande. Man har ju ingen lust att ta fram någon dator/ipad då för att blogga.

Vad har hänt då? Jo i måndags så hade vi ju fina Jenny & Elsa på besök här hemma!!!! Vi hann med både lunch och fika, super mysigt. I tisdags så kom Fia på besök när hon slutat jobba :) lite mellis i magen och bus med Melvin innan vi tog en liten promenix som stackars Fia fick halta hem ifrån utan sko då hon fick sån fruktansvärd skoskav. Hoppas foten mår bättre min vän! Sen på kvällen kom även hennes älskade Oscar då även han slutat jobba så då lyxa vi till det sådär på tisdagskvällen med kycklingspett o klyftpotatis , mums!! I onsdags och torsdags så var jag och Melvin hemma och myste själva innan vi i fredags var i stadsparken och myste med Sarah & Nova :) en riktig toppen vecka som avslutats med en härlig helg!

Igår så var Magnus över o hjälpte grannarna med lite gjutningsjobb. Jag o Melvin gick dit när han vaknat. Sen gick vi alla hem här istället och bada i poolen, 18 grader skrivs i temperaturfältet på premiärdoppet :) dagens avslutades med en underbar kväll tillsammans med Tomas & Anna samt Madde & Rickard och schlager :)
Idag har det också varit fullt ös. Mattias kom vid tio och fixade elen till poollampan. Sen åkte vi en sväng till Melvins farmor o farfar o sa hej innan vi åter åkte hem och fick besök av hela familjen Abrahamsson!!!! En härlig dag :) Nu sover Melvin och jag & Magnus ska mumsa middag och sen bara mysa hela kvällen!!!!

Puss o kram skumbanan!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0