Huvudbry!!

Åh vad jag längtar efter sommaren!!! :) Dock har jag ett litet problem i mitt lilla huvud inför densamma! Det är ju vår lillskrutt. Detta eftersom vår pool kommer vara i solen och jag vill att han ska få plaska han med. Men man ska ju inte smörja in småttingar under året med solskryddskräm eftersom de innehåller en massa ämnen som blir till rena giftet när bebisars kroppar tar upp dem. Hittade att om man ändå prompt ska envisas med solkräm till bebisar så ska det vara fysikalisk solkräm. Men jag hittar inga exempel på vilket märke eller vart man kan köpa detta.
Givetvis är ju skugga, parasoll och kläder det bästa skyddet!!! Men tänker just när det blir badtajm. Iofs kanske de små klarar sig den stunden med solhatt o så medans de plaskar lite. Hur tänker ni andra föräldrar som har minisar den här sommaren och ni föräldrar som har klarat av den första sommaren, hur gjorde ni?? :)

Idag har jag & Melvin en hemma dag!!! Imorn ska vi träffa fina vännen Sarah o hennes lilla tjej! Får väl se om det blir här hemma eller om det blir fint väder så vi kan åka till stadsparken o leka lite :)

Ha en fin måndag!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns långärmade och långbenade badkläder på i de flestabarnaffärer. De flesra av dem skyddar som solskyddsfaktor 50. Sedan går det ju att bada i vanliga kläder också, bättre det än i solhatt och badbtxor! Även om det inte är lika skyddande med vanliga kläder som med kläder gjorda för att bada i; badkläder. Sedan finns det även solskyddsfaktorer för barn under 1 år, gjorda på endast naturliga ingredienser. Om dy googlar hittar du säkert en massa tips.

2012-05-18 @ 23:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0