Första maj!

Tokigt så fort tiden går och det är redan maj månad =) Vilket också innebär att igår blev Melvin 8 månader....jösses så tiden springer iväg.
Hade en väldigt mysig dag igår tillsammans med Madde & Richard! Massa babbel och riktigt god mat i form av honungsglazerade ribs och kycklingsspett som tillagades på grillen och till det potatisgratäng och en massa smarriga tillbehör, ojojoj så gott det blev!!!! Sen blev det typ "cheesecake i glas" eller vad man ska kalla det till efterrätt med citrongegga, hallon o blåbär....även det var helt fantastiskt!!!! Var så galet mätt när vi gick och lade oss så man inte orkade röra en fena.

Har sen faktiskt haft en nästan bra natt inatt!!!! Melvin sov gott till halv5 (somnade redan 18.05!) innan han ville ha välling och sen somnade han om till strax före halv9 =) Sköööönt!! Bamse ja han hade ett tag då han skrek som en tok där efter att Melvin fått välling. Så vi blev galna men sen lyckades till slut Magnus få tyst på honom. Skönt med sömn.

Vad har då dagen idag att erbjuda?! Ja det är lite meck kvar inför morgondagens poolmontering. Så det ska väl se till att fixas och utöver det vet jag faktiskt inte så mkt! Familjemys helt enkelt då Magnus "kors i taket" är heeeelt ledig idag!! Så ska nog se till att ha en dag full av familjemys <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0