Familjedag+

Idag var det ju som jag skrvit tidigare en heeeelt ledig dag för Magnus!!! Dock föreslog jag att vi kunde hitta på ngot hela familjen innan det var dags att fixa det sista inför morgondagens montering av poolen. Sagt o gjort, vi ringde till Magnus syster som bor i Vallentuna och fråga om vi fick komma på besök! Visst fick vi det. Så då Melvin hade ätit lunch satte vi oss i bilen och åkte dit! Mys ute i solen hela eftermiddagen och faster fick mysa med Melvin =) Riktigt mysigt! Vi åkte hemåt runt 16 tiden och då ringe Magnus pappa och tyckte att vi kunde handla med oss pizza hem från stan så kunde de komma och äta det tillsammans med oss. Även det sagt o gjort! Så med korta ord så blev det en riktigt familjedag+. Melvin har lyckats träffa både faster, en av kusinerna, farmor och farfar idag =)

Just nu är Pelle & Magnus där ute och grejar! De skulle se till att få igång gräsklippartraktorn samt borra ett hål i förrådet där alla slangar till pumpens reningsverk till poolen ska gå. Har ingen aning om hur det går för dem, Monica gick nyligen ut o titta vad de pysslar med där ute! Hon kände nämligen att de behöver åka hem till Zelda så hon får komma ut på promenix.

Melvin då =) Ja han var så slut ikväll. Så slut att han knappt orkade äta sin välling. Men efter att han trasslade med farmor så tog jag över och fick nästan i honom all välling. Sen somnade han som en liten tok utan minsta knyst från sitt rum. Det är jobbigt att hinna leka med hela pappas familj på en dag =)

Ha en skön kväll mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0