Motorsågen VS träden.

Ja jösses så motorsågen har jobbat idag....den har jobbat så hårt under Pelles styrande att vi tillslut fick ge upp för dagen för att motorsågen blev för varm, den kokade!! Men tror bestämt att vi fick ner nio träd idag....har väl ett träd plus tre granar kvar imorn att ta ner plus att allt ska flisas :) Peller som jobbat på med motorsågen idag har gjort ett monsterjobb och likaså Magnus som tagit hand om det som Pelle sågat ner! Jag lyckades bara flisa ihop en omgång flis sen var Melvin inte det minsta medgörlig. Han har bannemej varit gnällig och ledsen heeeeeela dagen fram till middag. Helt galet. Var till och med så att farfar märkte av att han inte riktigt var på topp och annars brukar Melvin ändå alltid skratta åt farfar, men inte idag. Så jag har haft fullt upp med Melvin hela dagen.
   Vi bjöd hit Pelle och Monica på middag, lite som tack för all hjälp av Pelle idag men även för att det var väldigt länge sedan de åt middag här. Blev impulsivt och mysigt!! Var först efter att Melvin fått i sig middag som han blev på bättre humör. Så farmor och farfar fick lite bus iaf! Sen fick Melvin välling av farmor och hon nattade även honom och det gick så bra så. Var en vääääligt trött liten kille. Hoppas han kan sova gott inatt trots alla nya intryck.

Som sagt,har hunnit med mer än vi trodde idag men var också bra mkt fler träd som åkt ner än vi från början trodde. Så imorn blir det flisade för fullt....och Monica har lovat komma och ta Melvin på en långpromenad så att även jag kan få hjälpa till och dona lite :) Melvin verkar närmligen inte riktigt gilla flismaskinen. Han vaknade idag så fort man startade den....han sov hur bra som helst om motorsågen var igång, men inte "flisen". Detta trots att han hade hörselkåpor på sig. Så det var väl något väldigt speciellt ljud från den. Men som sagt imorn kan jag få känna mig lite mer delaktig och hjälpa till samt att Magnus kan underhålla Melvin när de sista trädet plus granarna är nere =) Så nu håller vi bara tummarna att vädret är på vår sida imorn med!! Har tagit lite bilder idag på hur det såg ut innan vi började samt hur det ser ut ikväll. Tar och lägger ut lite bilder imorn!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Per jansson

Tack för en underbar middag!Nu ska farfar sova trött och farbannad på Leksand!Tala inte för att Melvin att Frafar svor!Sov gott.

2012-03-24 @ 21:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0