Fototajm

Ja idag har fotodagen varit :) Skrev ju igår om att vi skulle till Atlejé Nord och få Melvin fotograferad.
   Jag hade en förhoppning om att Melvinm skulle vilja vakna runt halv9 eller nåt sånt i morse för att hinna sova på förmiddagen och äta lunch i lugn o ro innan vi strax efter 12 skulle åka mot stan. Men shi fick jag. Lillskrutt sov ända till 9.25. Så vi fick hoppa över förmiddagsgröten idag och tog lite mer som ett mellanmål, detta eftersomMelvin skulle få tidig lunch,men det gick finfint!!! Bekymmret var hur han skulle hinna sova det han behöver innan vi skulle åka. Somvanligt så somna han ganska prick två timmar efter att han vakna så han somnade runt halv tolv och klockan tolv var jag ju tungen att väcka honom för att ge honom lunch. Stackars liten som inte fick sova tills han vakna. Nu var det bara o hålla tummarna att humöret skulle hålla medans han skulle bli fotograferad. Hurra hurra hurra, han var på sprudlande humör under hela fotografering och ett hundratal bilder blev tagna! =) *Jag och Magnus är så stolta* Sen satt vi tillsammans med fotografenoch lyckades få ner antalet till 45. Så nu ska vi taoch försöka bestämma oss för vilka vi villha ut somförstoringar. Vi får två stycken i det fantastiska priset av 299:- inkl själva fotograeringen. Men vi är sugna på något mera! Vi får helt enkelt spana några dagar innan vi bestämmer oss!

Efter fotograferingen skjutsa Magnus oss hem och sen skulle han iväg på jobb! Fick nyss sms att han är på väg hem<3
   Jag o Melvin har myst här hemma!! Han har mumsat mellis och middag, hunnit sova en stund samt busat så klart och så har jag bakat kakor.....OJ OJ OJ så goda de blev!!! Kvällsfikat klart!! Melvin sover för natten nu, var en jätte trött liten kille eftersom han inte sovit som han brukar på dagen. Jag ska gå o ge min älskade make en puss för nu kom han hem!!

Ha en skön lördagskväll allihop!


Kommentarer
Postat av: PER JANSSON

Vi köper två kort om ni vill?Jag tror säkert gammelfarmor vill ha ett.Nu är nya taket på terassen klart och nya terassen,krama lillen från farafar o farmor.

2012-03-31 @ 19:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0