Första natten....

....sedan Melvin föddes som varit mer eller mindre pissdålig. Allt var somvanligt igår kväll...Melvin åt sin välling och somnade så gott i sin säng strax innan 19 :) Frid och fröjd. Men sen vaknade han redan 23.30 och var visserligenpåväldigt gott humör men helt omöjlig att få o somna om. Så då blev tanken, att ja men han är väl hungrig då eftersom han inte åt hela flaskan med välling innan han somna. Visst var det så, en hel flaska välling och sen somnade lillskrutt om. Men tyvärr tog det bara fyra timmar innan vi blev väckta av ett helt hysteriskt skrik frånMelvins rum. Han var sååå ledsen att det bara skar i hjärtat....ingenting hjälpte. Vara i famnen,byta blöja,sjunga nä han bara skrek :( Så vi undersökte igenomhanvar hungrig och det var han....en flaska välling till slank ner som ett brev på posten. Vi fattade ingenting då han åt bra hela dagen igår och nu tydligen var jätte hungrig inatt....dock tror jag även han hade en mardrömdär vid halv4 inatt för det var sådant typ av gråt som han har närhan drömmer mardrömmar.
   Efter det fick vi sova till halv7 innan lillskrutt vakna IGEN. Då tog Magnus in honom tilloss och vi låg och myste. Slutade med att vi alla tre somnade om till 8,30 då Magnus telefon ringde.

Då började dagen för oss på ett sååå härligt sätt! Melvin låg mellan oss och babbla på som han gör för det mesta! O vips så snurrade han helt plötsligt från rygg till mage! Jag trodde aldrig han skulle få för sig att göra det för han har liksom aldrig riktigt haft något intresse av o ligga på rygg! Men nu snurras det och han ligger en stund iaf på rygg innan han blir arg =) Jippie!!! Från och med igår kan man väl också säga att han sitter helt själv utan stöd *stora killen* Nu händer det verkligen grejer =)

Nu ska jag ta o mumsa frukost medans Melvin sitter o leker på sin lekmatta! Sen blir det nog till att natta Melvin då han är trötter eftersom vi blev väckta och han inte fick sova tills han själv vakna!


Kommentarer
Postat av: Erika

Visst är det härligt att se alla framsteg de gör!? Syftar jag förståss på vändningen. =) Det händer ju så oerhört mycket!

2012-03-20 @ 10:35:39
URL: http://erikao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0