En toppen start på veckan!

En toppen start på veckan har detta varit :)

Igår så hade visserligen SM i att drömma på morgonen. Men tack o lov tyckte han att det var en bra idé att sova lite till mellan 8 - 9 så dagen funkade bra ändå! på förmiddagen fick jag och Melvin besök av Sandra....en 4km promenad blev det tillsammans och mys här inne innan Melvin somna och sov i hela 2,5h. Jag var tvungen att gå och kolla om han andades. Hehe, sådär länge sover han ju aldrig. Men det var ju super skönt för både honom och mig för jag passade på att ligga o slöa på soffan. När tiden närmade sig middag så lagade jag med Melvins sällskap lasagne till middag!! Oj, så mumsig den blev!! Även lilleman mumsade på med god aptit då jag gjort en egen form med mjölkfri lasagne åt honom.
När han krupit till kojs o somnat så hade jag och Magnus en lugn o skön kväll i soffan. Jag var så tröööött. Det kändes att det var en lite tokig morgon. Så klockan 22 stupa jag i säng och somnade som en tok!!!!

Fick en mycket bättre natt inatt!!! Melvin sov gott utan en massa drömmar vilket ju såklart innebär att hans föräldrar också får sova gott =) Vi klev upp och gjorde oss iordning idag och mumsade frukost innan Melvin fick ta plats i sin vagn och jag promenadskorna på. På dagens agenda var det besök hem till Jenny & Elsa som bor 4km bort på lunchdejt. Det blev dock en heldagsdejt! Inte från klockan 17 kom vi hem idag. Det var en super mysig dag som tillbringades både ut och inne....innan lunch hann vi gå ut och både mysa i sandlådan och gunga i Jennys trädgård. Sen gick vi in och mumsa lunch och båda barnen tog o sov lite! Sen lekte vi inne innan Magnus var så snäll och kom och hämtade mig & Melvin. Jag ringde lite snällt o frågade om han hade lust att hämta oss för regnet öste ner.
När vi kommit hem så blev det middag till hela familjen och ett bad för lillM. Detta då han åt middag med hela huvudet idag. Han var sååååå trött efter en heldag med bus och utelek att han gnodde sig i ögonen typ hela middagen och då lyckades han ju såklart även träffa munnen och på så vid smeta ut mat i hela ansiktet, håret, öronen ja det var bannemej lax och potatis på halva Melvin. Så ett bad och sen stupa han i säng och somnade på två röda. Jag då, ja jag blev så vansinnigt sugen på en kladdkaka när jag tog hand om disken!!! Så jag bakade helt enkelt en. För jag visste att jag är inte ensam om o äta det. Magnus & Johan har suttit här hemma ikväll och sett på fotboll och de hjälpte gladeligen mig att äta kladdkaka med svenska jordgubbar och glass =) *mums*

Men nu blir det lite tv för mig när fotbollen är slut innan sänger ropar!!! Imorn är Magnus ledig eftersom det är röd dag så får väl se vad dagen bjuder på för mys <3


Liten älskar att gunga :)


Melvins kusiner har blivit för stora för bobbycar'en. Så han fick ärva den! Det var hur kul som helst, både att åka framåt och bakåt!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0