1460 dagar <3

Ja så många dagar är det sedan jag och Magnus blev ett par!!!! Det har varit helt fantastiska dagar även om det såklart ibland varit en och annan knuta att reda ut. Men så är det ju alltid! Oh jösses så mkt vi hunnit med!! Bygga hus, gifta oss och har världens mest underbara (enligt oss såklart) lilla son som nu sedan 9 månader tillbaka förgyller våra dagar.
Dagen idag har varit en nästintill helt underbar dag trots en hel del regn. Den började faktiskt med att jag fick en present av Magnus....fick en jätte fin klocka med matchande halsband, tack än en gång älskling <3 Sen steg vi upp och hade en jätte mysig familjefrukost! Vid frukosten kom Magnus med förslaget om vi skulle åka på lite bilutflykt. Sagt o gjort och vi har kort sagt varit lite över allt idag :) Tillslut vid 14 landade vi i Skuttunge där de tog emot Hinden för en fotbollsmatch i div 5. Positivt var ju att Hinden vann så Magnus fortsatte vara att att en glad make! Efter fotbollen for vi hem och dona lite och fixade middag till lillskrutt. Sen for Magnus till stan och köpte hem mat från Svenssons taverna, mums!!! Lite lyx får man ha :)

Nu ikväll när Melvin sover så tar vi det bara lugnt och myser i soffan! Dock sitter Magnus nu och tittar på nå fotbollsprogram om en massa VM-mål genom tiderna som inte intresserar mig så mkt så då tar jag lite bloggtid!! Jag passade istället på innan bloggandet att lyckas klura ut vad jag ska ha på mig på personalfesten på fredagskväll. Fantastiskt att jag lyckats bestämma mig redan nu, det är ju bara onsdag!!!

Men vad är det då som gjort denna dag bara till "nästintil helt underbar". Jo pratade med barnspecialist mottagningen igår....o eftersom det gått 2 månader sedan vi ändrade Melvins kost till komjölksproteinsfri så tyckte de nu att vi skulle testa ge honom lite mjölk för det skulle dröja ca 2 månader till innan vi har en tid på mottagningen. Suck tänkte jag, stackars vår lilla kille. Men jag tog tjuren vid hornen och tänkte att det är lika bra o testa idag när jag & Magnus kan hjälpas åt om det skulle bli för jävligt. Så till frukost så blandade vi ca 2/3 mjölkfritt grötpulver med 1/3 vanligt grötpulver. Och svar NEJ, han ska inte äta mjölk. Det tog ca 40 minuter av gnäll innan han sen mer eller mindre tömde magen och sen har han inte alls lyckats sköta magen själv. Så ikväll fick vi hjälpa honom då han hade sån magknip över att han inte själv kunde bajsa. Det var stora krokodiltårar ner för hans kinder när han själv försökte....tur termometertricket finns. Så här var ju Melvin jämt i magen innan vi kom på detta med komjälksprotein, men sedan vi ändra hans kost har hans mage varit helt perfekt. Så det är ju helt uppenbart att han inte tål mjölkpotein. Men nu har vi testat och imorn ska jag åter ringa till barnspecialisten och berätta detta. O då hoppas på att det kanske kan gå lite fortare att få en tid eftersom det även innbär råd och vägledning av dietist så han får i sig allt han behöver. Men som den lilla kämpe Melvin är så har dagen gått bra ändå. Var direkt efter frukost och nu ikväll som det var väldigt gnälligt.

Men nu blir det en kopp te och fortsatt mys i soffan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0