Tröttis...

Somnade inte från vid halv1 inatt :( Gick och lade mig vid halv12 men det var en viss liten Bamse som tyckte att vi skulle busa!! Så det var väl liksom bara o gröa de för då tänkte jag att han skulle vara trött o sova hela natten istället för o skrika! Mycket riktigt så blev det så.....hörde honom prata lite efter att Magnus hade varit uppe o gett Melvin mat imorse bara.

Däremot vårt lilla troll i form av Melvin har fått för sig att vakna redan klockan 05 för att äta helt plötsligt. Ska testa ikväll med att öka litelite i matmängd för honom där innan han somnar och hjälper inte det så får jag väl höra med BVC om man kanske kan börja ge honom lite gröt eller så på kvällen. För han är ju super duper trött och somnar typ innan man hinner lägga honom i sängen igen då han fått i sig mat. Så han har absolut inte sovit klart. Han somnar ju om och sover lätt till halv10-10 innan han vaknar igen. Så njeeee bort med den där dumma 05 tiden......den stör både hans och vår sömn. Speciellt eftersom han inte vaknat så tidigt på evigheter. Lite mer mat ikväll så får vi se hur det blir!!

Idag har min söta familj inga planer alls än så länge. Magnus lär behöva sova ut ordentligt då han först bevaka hockeyn natten till igår....dels av eget intresse och dels för jobbet. Sen var han iväg och jobba hela dagen igår och kom inte hem från runt 01 inatt eller nåt sånt! Så han ska väl få sova 1-2h till innan han kliver upp så får vi se vad vi känner för att hitta på med idag! Något familjemys kommer vi säkert på =)

Ha en underbar lördag alla!!!


Vårt charmtroll!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0