HJÄLP mig att förstå!

Är det någon som vet hur man får en katt att sluta gå runt o mjaua "skrika" halva/hela nätterna??? Bamse fick ju ryck förra veckan och började skrika på nätterna som han gjorde innan vi satte i feliway. Vi köpte en ny refill till vår mojäng i väggen men skriket fortsätter. Nu ska jag inte bara klaga eftersom han inte har kissat i sängen på över 1månad *hurra* men detta skrikande är nästan lika irriterande om inte mer för man kan ju inte sova. Inatt började bamsekatten att skrika strax innan midnatt och höll på mer eller mindre till klockan 04 imorse. Då kom han äntligen och lade sig men runt 7 började han igen. GAH, kommer ju få gråa hårstrån snart om man inte får sova sammanhängande. Någon som har nåt tips?! Han får nytt vatten och påfyllda matskålar, rensade kattlådor och allt dagligen så är ju knappast de han kan klaga över. Undra sa flundra om det är så enkelt att han egentligen bara har fått för sig att han vill leka på nätterna? Eller om vår egna teori stämmer....att han inte gillar att Melvin sover i sitt egna rum. Han håller ju liksom gärna koll på "lillebror".Nåja det är ju bara o stå ut....jag är säker på att det kommer vända. Men vore ju så skönt att förstå vad det är han vill när han går runt o skriker på nätterna.

Igår hade jag och Melvin en riktigt skön och lugn dag här hemma!!! Vi myste massor och Melvin var på strålande humör hela dagen =) Är ganska så säker på att han också myste massor i lugnet! Dock så blev det en liten utflykt på kvällen efter att Magnus slutat jobba! Vi behövde innerligt en ny badbalja till Melvin. Ni som ska få barn; köp INTE en sådan badbalja med "propp" i, eller vad man ska kalla det. De slutar fungera jätte fort då de antagligen blir för hala av babyolja....men trots att man tvättar baljan och får bort oljan så går det inte att utnyttja proppens funktion. Så nu köpte vi ikeas badbalja där det dessutom är halkskydd i baljan =) Även brickan till Ikeas klassiska barnstol köpte vi! Så nu kan Melvin leka med nå leksak o sitta med oss när vi äter middag!!! Nya mattor till Melvins rum blev det också....vintertid är det ju lite småkallt på golvet så köpte två mattor som blev som en heltäckningsmatta i Melvins rum så han kan leka i sitt rum bäst han vill då den dagen kommer utan att han blir kall om rumpan! Nya fönsterlampor till Magnus kontor behövdes och köptes! Samt att Magnus tog upp Melvins "gamla" mattor till sitt kontor! Ny lampa till vardagsrumsfönster var också på inköpslistan! Detta då den vi hade förut visst landat i ens gästrummet där uppe :)
   Ja så med våra nyinköp igår så fick jag lite städryck igårkväll då Magnus mata o natta Melvin. Så då städade jag bort julen och fick upp våra nya saker =) Härligt!!! Jag ser alltid massor fram emot julen, men jag tycker det är precis lika skönt att städa bort den! Ska bara plocka ner de sista adventsljusstakarna och stjärnorna på övervåningen idag, sen är allt borta!

Idag blir det en ny lugn dag för mig och Melvin! Melvin verkar njuta ordentligt av lugnet nu. Han åt 20.10 igår kväll och somnade strax efter det! Och håll i er, inte från 10 vaknade han idag och ville ha mat!!!! Tänk vilken sömn man kunde fått om Bamse kunde varit så snäll o sovit också. Men underbart skönt för Melvin att verkligen få sova ut :)

Ha en fin dag alla!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0