Bortapremiären avklarad!

Åhhh så trevligt vi hade det igår och imorse! Kom till fina familjen Ö strax innan 18 och lagade då tacos och myste tillsammans :) Det var så gott med mat då jag var otroligt hungrig när vi satte oss till bords och såååå himlans mysigt. Sitta och äta i deras allrum och höra deras öppna spis spraka bakom ryggen ifrån där jag satt. Ojoj så mysigt!!! Melvin skötte sig alldeles utmärkt vid middagen, han satt först o mumsa på morot och sen tuggade han på sin bitring.

Efter middagens avslut så var det grötdags för våran lilla son och för sonen i familjen Ö var det fredagsmys i form av lite chips och smurf-filmen!! Melvin mumsade i sig gröten och sen tog han och jag kväll i soffan framför smurf-filmen! Så strax efter 20 somnade lillM och sen sov han som en stock hela natten! *stolt* Ja man blir väldigt stolt och glad som förälder när det trots allt var första gången som han sov borta i en ny säng och så. Men oj så bra han skötte sig! När även familjen Ö's son hade krupit ner i sin säng och somnat så tog vi fram spelet "ticet to ride" och intrudocerade våra kära vänner i detta beroendeframkallande spel :) Gick finfint det och vi satt och spela till halv1 inatt. Popcorn, chips, god dricka, trevligt sällskap och sällskapsspel = en perfekt kväll!!
   Melvin sov till 7 imorse innan han ville ha mat. Dock hade han lite svårt att somna om....han var kall om händerna och sen fick han världens mest envisa hicka. Så tillslut så fick han sin kudde och täcke och fick komma upp till mig och Magnus för o få värmen från oss. Vips så sov han igen!
   9.30 idag var det frukosttajm!!! En härlig frukost plockades fram och avnjöts! Sen tog Magnus Melvin som hade hunnit bli lite trött igen och jag försökte få koll på alla prylar man måste ha med sig när man har en liten kotte med sig. Vid 11.30 begav vi oss hemåt och har bara haft familjemys resten av dagen! Nu sitter Magnus med ett öga på datorn o hocket och ett öga på handbollen på tv! Handboll är ju typ det bästa som finns....än så länge ser det bra ut i den här matchen, sverige-polen, sverige leder med 7-2.

Ska väl snart se till att fixa lite mat! Blir kotletter o pommes i det här huset idag!

Ha en skön lördagskväll mina vänner! Och ett stort tack till familjen Ö för allt :) Var verkligen hur trevligt som helst....det kör vi en repis på!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0