Barkbarby gjorde något konstigt med mig...

Ja kvällen idag har då tillbringats i Barkarbry med vännerna Carro & Peter! Vi började med att åka och fiska upp Carro vid tåget nära Barkarby då hon kom direkt från sitt jobb. Sen gjorde vi det väldigt enkelt för oss och mumsa middag på Ikea-Barkbarby. Allt fridfullt och Melvin lät oss äta i lugn och ro. Men jag hann inte ta mer än två tuggor av min köttbullstallrik med mos då jag får upp nå långt konstigt på min gaffel.....hör o häpna det var en ca 2 DECIMETER lång tejpbit i min mat :S Jag reste mig på studs och gick och bad om en ny tallrik med mat. Även om det är fantastiska matpriser på ikea så ska man ju liksom inte behöva äta tejp. Nåja, jag fick iaf helt ny mat och mätt blev jag...men groose var det allt. När jag väl satt mig till ro för att för andra gången börja äta så tittar jag en snabbis på Melvin. Ser då att han är på väg och nysa och nyser rakt över Magnus. Han är ju så gullig när han nyser även om Magnus inte tyckte det var lika gulligt när han åt! Men oj så vi andra tre skrattade. *hihi*
   Kvällen fortsatte och vi tog oss till Stockholm outlet som var kvällens huvudmål! Där skrutta vi in och ut i alla möjliga butiker och jag lyckades antingen i butikerna eller mellan dem köra på något med vagnen. Det måste ha varit något tokigt (förutom tejp) i maten på ikea! För jag körde liksom till och med in i samma saker flera gånger....haha! Sen kom väl pricken över i:et. Vi hade varit på hemtex och Carro körde nu Melvin i vagnen. Då är jag inte speciellt många centimeter ifrån att gå in i en lyktstolpe. Ja det var en knasig kväll i min syn eller vad nu bekymmret var! Men ingen skada på verken mig, Melvin eller vagnen så allt lugnt =) HAHA!!!!


Blev det då någon shopping??? Nope, inte en enda grej åt mig själv =( Hemmet fick två saker i form av en badrumsmatta och ny tvålpump till badrummet på bottenvåningen! Har lagt/ställt in det nyss men tar en bild på det imorn i dagsljus =) blev riktigt fint! Magnus köpte två pikétröjor åt sig som var himlarns snygga :) Åh givetvis gick inte Melvin lottlös från sitt första Stockholmsbesök. Han fick en kanonsnygg blå pumajacka som jag tänkte att han kan i vår när han sitter o spejjar på allt från sin nya vagn....ett riktigt kap var det....den skulle kostat ca 400:- och i puma-outlet butiken gick den på 100:-!!! sånt gillas starkt!! MMS'ar in en bild snart, så ska ni få se hans snygga jacka!!!

Det blev en lite småkämpig bilresa hem. Melvin var super duper trött och väldigt hungrig. Det var väldigt dåligt med fik eller allmänt sittplatser där man kunde sätta sig och ge honom mat på outlet'en. Men när vi väl kom ut på E4an och det blev mer flyt i körningen och inte en massa stopp vid trafikljus o så, så somnade lillskrutt o sov hela vägen hem! Sen blev det gröt i stora lass för lillskiten som är helt galen i det och sen decka han!!! 

Just de, Jag och Melvin har hunnit med en långpromenix på 7-8 km i strålande sol idag också!!

Imorn är det fredag och massor av nya äventyr!!!!

Kram på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0