Återbesök hos MR.Roth!

Migränen har lämnat mig, tack och lov!!!!

Idag så har dagen inte riktigt varit på min sida. Det hela började med att min nya chef ringde o väckte både mig och Melvin på hemtelefonen strax efter 9 imorse. BAH. Sådär tidigt ringer man inte hem till folk som är lediga om man inte vet säkert att de är vakna. *morr* Jag försökte somna om men lyckades inte....skönt var iaf att Melvin somnade om en liten stund. Upp o hoppa och tog tag i projektet 'a 'la försäkringskassan. Men de är ju lika inkompetenta som vanligt när man ringer till dem så inte blev jag ett dugg klokare på det. Så får helt enkelt masa mig till deras kontor i stan. Tar o gör det på måndag då alla människor varit där o tjafsat om o få sina pengar! För det är inte det mitt ärende gäller. Jag behöver hjälp att förstå en grej ang föräldradagarna. Det löser väl sig bara jag masar mig dit!!

Har varit på återbesök hos MR.Roth idag =) Lite nålar här o var i nacken och sen knäckning deluxe var på menyn. Sagt och gjort och ikväll är jag ganska så dåsig och lite småont i huvudet. Men det kommer med all säkerhet kännas bättre imorn! Det har ju blivit så otroligt mkt bättre från förra veckan så har goda förhoppningar att det blir toppen bra nu!

Nu är det hög tid att gå o göra en kopp te o mysa ner mig under en filt i soffan! Är "mot alla odds" på svt1 om 12 minuter. Måste ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0