Spännande värre!

Åter en pigg och glad Melvin idag, skönt skönt =)

Så dagen har bjudit på hockeynderhållning i världsklass. Det var match mellan Sveriges Radio Uppland VS Upsala Nya Tidning. Så vi var ju där för att hejja på Magnus kollegor i UNT. Haha, jösses. Det var ju inte riktigt något skönlir även om vissa faktiskt kunde åka riktigt bra och vissa även spela....men majoriteten var mest underhållning!! Roligt var det att vara där och titta!!! Hihi Melvin tittade första 10 minuterna sen sov han tills matchen var över. Skönt för lillskrutt som var trött! Just de, UNT vann matchen i utklassningsstil!

Sen har vi inte gjort så mkt mer idag! VAr en sväng till djuraffären och köpte kattsand och en lite tur till ica för o handla välling och lite "bastantare" gröt eller vad man säger till Melvin. Han börjar rata ersättningen mer och mer, och verkar inte hålla sig speciellt mätt på ersättning längre. Han växer helt enkelt för mkt och vill ha mat istället =)

Läste nåt grymt på facebook imorse då vi vakna. En av mammorna i mammgruppen hade blivit bestulen på sin vagn i ett vagnsförråd. Det är ju helt sjukt....vad fan finns det för människor. Så jäkla illa att det finns fölk som snor barnvagnar. håller tummarna att det löser sig för er, att ni iaf om ni inte får tillbaka vagnen så får ut ersättning på hemförsäkringen. FY FY på den/de person/personer som gjort det där.

Jahoppsan sa....medans jag hunnit skriva det här så har Melvin och Magnus hunnit somna. Tröttmössor. Jag ska ta o passa på att ta en lång och skön dusch då!!!! Blubb blubb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0