Vardag igen!

Ny vecka och vardag igen!!!!
 
Helgen som var blev en riktigt mysig familjehelg :) Vi skjutsade Madde in till stan i lördagseftermiddag :) Vi hade då hunnit vara ute och busat lite och farfar Pelle var här på besök en sväng! Han var gräsänkling hela helgen så han kom hit o hälsa på lite. En toppen mysig dag för Melvin som fick busa hela långa dagen! Så det var en helt utslagen liten kille som tokdeckade på kvällen. 
   En god natts sömn tog oss till gårdagen som var söndag! En lugn dag fram tills Melvin hade ätit mellis. Det sovs, busades och åts. Men då Melvin hade ätit mellis plockade vi ihop oss och åkte till Åkerlänna skolan och lekte på förskoleklassens lekplats! Det var hur mysigt som helst och det var ett stort leende på Melvin hela tiden. Vi gungade, åkte rutschkana, grävde i sandlådan och gick på promenad! Han går allt bättre o bättre nu lillskrutt.... :) Inte långt kvar innan han kommer att gå själv. När vi lekt klart åkte vi hem till farfar och plockade krusbär, Pelle hade redan plockat svarta vinbör åt oss :) nu är det iordningställt både rårörd krusbärssaft samt svart vinbärssaft!!! Ska bli mumsigt. Efter farfarsbesöket så åkte vi ett hus bort och tog ett litet stopp hos Magnus farmor!! En liten fika och ut i trädgården och plocka morötter :) 
   Efter detta fick det vara nog med äventyr! Då frågade vi farfar Pelle om han ville komma med hem till oss o passa Melvin så kunde jag o Magnus åka o handla pizza samt socker till saften. Sagt o gjort :)
 
En mysig helg avslutades med OS-tittande i soffan!!
 
Idag har det blivit vardag här hemma igen. Magnus har börjat jobba och det är dags att ta itu med alla goda semestervanor :) 
   Nu är klockan strax efter 22 och sverige fick nyöigen ett OS-brons i brottning!!! Plus att den bästa sporten av alla börjar nu, handboll, Sverige mot Frankrike! Hoppas tv-bilden vill vara kvar hela matchen i regnovädret!!
 
Sov gott mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0