Orken tryter....

...och humöret sviktar i och med det.

Ja nu börjar humöret ta lite stryk av att jag inte mår bra. Jag vill så mkt....in till stan o spana på en speciell body åt Melvin, orka träffa vänner osv. Men kroppen orkar verkligen inte. Det känns att blodtrycket är i botten för hjärtat jobbar i hundra åttio, är liksom konstant matt i kroppen. Känns som att man legat i magsjuka i en vecka eller nåt. Har inte ens fått ro att sova idag när Melvin sovit för att hjärtat slår fort. Ja måtte de fan lösa skiten snart. Fick samtal från en sköterska på VC idag....nu hade läkaren även skrivit en begäran på 24h blodtrycksmätning. så inte nu på måndag men nästa måndag ska jag få en mackapär som mäter mitt blodtryck i 24h. så mitt i allt elände är jag enormt glad över att jag fått en läkare som är så otroligt noggrann. Men är det någon go vän som tycker att den har lite tid över så är alla sällskap välkomna :) Problemet är ju att jag inte vågar bege mig iväg och åka buss o greja själv med Melvin. Om det inte vänder lite vill säga och man blir lite stabilare.

Tack och lov så har jag världens go'gris här hemma!!! Melvin gör så att man orkar stiga upp ur sängen på dagarna just nu. Hans leende och "prat" dagarna igenom gör att man trots allt orkar!!! Hoppas att hans humör fortsätter vara på topp och att provresultaten kommer snart.

Har ju min ljuspunkt nästa vecka att se fram emot också....då kommer min älskade bror & Nettan hit. Ska bli super mysigt <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0