Ny vecka - nya prover.

Ja så var det en ny vecka IGEN! Jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Men men så är det och kommer alltid att vara...dvs att tiden rusar iväg!
   Klockan är nu cirkus 11 och jag har hunnit med att vara en sväng i stan. Japp, har varit på vårdcentralen och lämnat nya prover (Tack finaste Anna för att jag fck åka med dig till stan imorse!) det togs nytt socker och trombocytprov samt ämnesomsättning, hormonhalt samt nå cell prov på sköldkörteln. Ja jag fattar typ ingenting men jag hoppas att de får ut nå bra svar av dem så vi kan få veta vad som är knas och vad man kan göra åt det! Då jag så snällt delat med mig av mitt blog så blev det en liten tur in på ica innan jag begav mig till bussen för att åka hem. Pelle var här hemma med Melvin under tiden :) 
   Nu sover lillskrutt som en liten tok och jag har äntligen fått i mig frukost!!! Var en liten pers att greja en stadsutflykt utan mat i magen, men det gick! 

Resten av dagen har inga speciella planer :) Har en liten tanke om att städa lite. Får väl se om det blir så eller om jag och lillskrutt hittar på med något annat när han vaknat! Men tills han vaknar så ska jag lägga mig på soffan o vila lite med en tidning!

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0