Men tråk då.

Jaaa vad tusan. Jag tittade ju på vädret igårkväll och då visade de 23 grader och mestadels sol. något lite moln men that's it. Men vart är då detta vädret? För hr hemma är det grått oc spöregnar från och till :( Helt värdelöst. Framförallt när det är Magnus sista semesterdag. Jaja.....vi får väl bänka oss i soffan o se på OS kombinerat med att leka med Melvin. 

Är dock lite tröttis idag så är ganska nöjd över en lugn dag....blev sen sänggång igår och så upp med Melvin imorse. Dock sov han ända till 9,10 men jag hade nog gärna sovit ett tag till. Sedan vi klev upp så har vi dammsugit huset och vikt lite tvätt. Annars mest bara tagit det piano! Melvin har promenerat lite med sin gåvagn och jagat dammsugarn huset runt, hihi!!!! Ingen konst att dammsuga i det här huset inte...man får så bra hjälp så.

Idag ska vi få finbesök i form av Madde =) Hihi är ju inte länge sedan hon var här men vad gör det när det är så skojisgt att ha henne på besök!! Mysigt besök ska såklart firas med mumsig middag ikväll. Tänkte att jag ska fixa till kyckling satay och en smarrig efterrättspaj på de! Ja så får det bli :)

Tjingtjong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0