Lugn i stugan.

Ja så var dagarna med pappa förbi. Igår så var vi ute i trädgården hela dagen och pyssla och lekte massor med Melvin! Han älskar verkligen att vara ute och leka i sandlådan. Han kan hålla på där hur länge som helst känns det som :) Självklart ligger lilleman även i hårdträning på att gå! Det går bättre o bättre för varje dag som går att bara hålla i en hand och spatsera runt! Lite vingligare ute på gräset än här inne men framåt går det!!!

Idag har det varit fortsatt mys o bus med morfar för Melvins del fram till handbollen :) Sen såg vi på handboll allesammans o då den var slute åkte pappa & Eva hem! Hihi det tog då ungefär 10 minuter så sov Melvin. Han hann inte mer än få sin välling...resa sig upp i sängen en gång och sen var han tokdeckad kl 18. Så får se hur den här natten blir med en liten skrutt som somnade så tidigt!!! Han brukar ju somna runt halv7-7 nu för tiden! Det var helt enkelt en trött kille efter tre dagarns bus med morfar! Har varit jätte mysigt att Melvin fått ha så mkt tid med honom =)

Imorn är det åter dags o bege sig till läkarn för provtagning! Är lite mer djupgående prover imorn på sköldkörteln, trombocyterna samt sockert. Så får vi se vad de visar lite senare i veckan. Man blir ju galen på detta. Medans jag är där så ska Pelle komma och passa Melvin här hemma...är enklast att åka till läkaren utan honom. Men annars är det än så länge en väldigt oplanerad vecka. Får se vad den bjuder på helt enkelt =)

Men näää nu ger jag upp bloggandet för idag. Känner att jag bara svamlar runt en massa!! haha inget sammanhängande. Är trött jag också. Vi hörs imorn istället gott folk :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0