Återigen helg.

Nu är det helg igen!! Galet vad veckorna går fort!

Igår torsdag så var hela den här familjen Klarin en sväng på jobbet. Skulle bestämma tid för medarbetarsamtal med chefen samt få lite papper till det! Hann tärffa på några kollegor lite snabbt innan det var dags att bege sig vidare till bvc. Melvin var på sitt absolut bästa humör på jobbet och när vi åkte till bvc. Men så fort vi kom innanför dörrarna så ändrades hans humör till det motsatta. Han blev ledsen och tyckte inte alls om att vara där. Men läkaren fick iaf klämma o känna på honom och allt var bara bra med vår lilla prins. Sköterskan som vägde och mätte honom var vikarie och vi tror inte att hon riktigt mätte honom rätt. Enligt henne skulle han bara ha växt 1cm, men märker på kläder att det borde vara mer och enligt vår mätning här hemma ska han ha växt 2,5cm. Så blir intressant att se nästa gång. Är ju iofs 4v tills vi ska dit igen, och då är det första vaccinationstillfället. Just de, 880g hade miniman gått upp, ny matchvikt är 6210g.
   När vi kommit hem så kom H & H på besök en sväng!! Mys mys =)

Idag har det varit en rätt så lugn dag förutom storhandlingen på Kvantum. Där var alldeles galet mkt folk så det var mest hysteriskt att komma fram någonstans. Folk trängde sig och handlade som om det var den sista maten som fanns. Jag höll på o bli galen. Men mat fick vi med oss hem iaf =)
   Ikväll har Magnus jobbat och Carro har varit här hemma och mys med mig och Melvin. En riktigt mysig kväll med en fin vän.

Nu är det dags att nanna kudden. Imorn är det 60:års kalas för svärmor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0