Rapport till sista UL

Ja så var då dagen för det sista ultraljudet här! vi har nu fått göra 5 ultraljud under graviditeten och detta är ju för att de på rutinultraljudet såg en avvikelse på "pysens" vänstra njure/urinledare. Då vi var på senaste ultraljudet i graviditetsvecka 25 så fick vi komentaren av läkaren att allt såg strålande ut! Så efter det har vi varit väldigt lugna men på något sätt så kommer den där lilla lilla nervösitetskänslan smygande när man kommer in på kvinnokliniken igen och man inte vet vad de ska säga. Idag skulle vi dessutom träffa en överläkare.
   Kors o kläm så började de med att vara i tid på kvinnokliniken idag, det är nog första gången det händer!! *applåder* en ganska (som vi upplevde det) stressad läkare ropade in oss och typ sprang bort till det rum vi skulle vara i, hon missade nog att hon hade en gravid person bakom sig i v 37 som inte alls har något springtempo just nu. Men men, upp på britsen och vips så var hon igång och spanade. Det var ju inte mycket man såg inte. Ett "stort" barn som såg ut att ha det förfärligt trångt, för att ta ett citat från filmen Alladin -"på en pytteliten bostadsyta". Pysen verkar inte bli en super stor kille, om han inte bestämmer sig för att bo kvar i magen väldigt länge till. Som sagt fortfarande verkar han vara lite längre än det normala på alla kurvor och sådär men idag fick vi veta att han väger ca 2400g just nu. kanske blir det en lång o smal liten kille som kommer ut?!?!?!
   Allt var iaf alldeles strålande idag, båda njurarna/ledarna vilket det nu är de mäter var drygt 8 resp 9 mm stora och de ska vara under 10 mm. Så måtten var så bra att det numer inte ens kommer stå något i Pysens journal om att den har avvikelsen har setts. Frågar någon läkare om det när han föds så kommer han/hon i princip få svaret av barnmorskan att de aldrig sett något. Och detta för att det rättat till sig av sig självt i magen!!! Jippie!! Alltid underbart med så trevliga besked från läkare oavsett om det är något farligt eller ofarligt!

Fick nytt köksfönster idag när vi kom hem från Ackis också! Det har ju bara varit sönder sedan annandag jul. Det var en mycket positiv morgon i familjen Klarin!! Nu är det bara för den lilla skrutten att komma ut :)

Inga större planer mer för den här dagen! Imorn så ska vi hem till våra kära grannar från tiden då vi bodde i lägenheten på Stålgatan och hälsa på :) De har ju också hus nu!! Så mys hemma hos fina H, M och H blir det imorn kväll!


Kommentarer
Postat av: Frida Sjödin

Härligt att höra! Nästa gång nu ser lillkillen är han utanför magen, alldeles snart eller hur? Kram

2011-08-16 @ 21:41:57
Postat av: Sara

Jag hoppas du har rätt att det är väldigt snart min vän =) vi får ringas i veckan o prata lite strunt!! :)

2011-08-16 @ 22:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0