Basket

Idag har varit en fantastiskt seg dag. Har inte gjort sådär brutalt mkt mer än tvättat känns det som. Bäddade faktiskt Pysens spjälsäng idag! Tyckte att jag fick göra det nu....är ju trots allt i v 37 =)

Begav oss in till stan vid 18 ikväll..skulle se på en träningsmatch med Uppsala basket mot California University! De var riktigt duktiga Uppsala killarna även om jag tappade ganska mkt fokus på matchen på slutet då kroppen gjorde ont lite här och var. Men men, var iaf skönt att lämna hemmet lite =) Och att även få träffa Peter & Carro som följde med o spana!! dock kan man ju nämna några fjortistjejer som jag typ blev galen på....när spelarna ramlar på golvet efter en stunds spelande så blir det ju väldigt blött av svett. Då finns det ju oftast nå ungdomar som kommer in med typ golvmoppar för att fixa till det. I sista quarten så fick de här tjejerna för sig att sitta o ropa " åhhh sopa". kom igen o väx upp! Utan de där grabbarna så hade det antagligen hänt minst en allvarlig olycka för någon spelare på grund av halka. *SUCK* Så nu har jag fått gnälla på dem också lite =) Och en liten gnällrad....Magnus har semester, men nog fasen sätter han sig och skriver om basket och börjar ringa och intervjua så fort vi lämnade fyrishov. Det gör mig galen att han måste jobba när han faktiskt har semester. okej att han aldrig har 100% semester från UNT. Men från han huvudjobb har han just nu semester...då ska man inte behöva jobba. Han har ju mer eller mindre tillbringat 1h snart med det där. Nej nej, inte okej att behöva göra så när man har semester. Då får någon annan bevaka matchen! Punkt slut.

Imornbitti vid 10 är det dags för sista ultraljudet. Är ju extra för oss då de vill hålla koll på pysens urinledade som var lite förstorad i v 20. Så får väl se vad de säger imorn, oavsett så är det ju inget farligt! Även ett besök av nå glasmästare ska vi få imorn. Äntligen så kommer de och byter vårt köksfönster som vi ringde om i januari. Ojoj, inte allt som går fort jämt o ständigt!
   Känner väl dock att det är högläge för o putsa fönsterna när det nya kommit på plats. Våra fönster ser ut som kom o hjälp mig o dö här hemma. De är hemska! Kanske skulle putsa husets alla fönster så förlossningen sätter igång?! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0