Huset

Igår så tog vi oss en tur till Alunda som ligger några mil utanför Uppsala. Detta för att kika på ett sådant hus som vi själva håller på att bygga!! Jaha betyg? Jodå huset i sig ser väldans bra ut o så men snälla någon, tänkte familjen som bor där över huvud taget på vilken färg man målar sitt hus i???? Det var typ senapsgult med röda knutar. Det såg för färligt ut. Hade det inte varit för de där drinkarna igår kväll så hade jag nog drömt mardrömmar om färgerna. Nej, sådär ska inte vårt hus se ut. Det ska bli ljusgrått med vita knutar!!
   Turen till alunda följdes av ett besök hos familjen Abrahamsson! Var länge sedan vi var där och de bor på vägen hem så vi svängde in! De håller på för fullt o renovera i sitt hus och nu börjar det verkligen bli kanon fint! En liten snabb fika där och lite bus med deras 2 åriga pojke sen bar det av hem till Stålgatan.

Som om inte dagen borde vara slut nu så var det bara att byta om och göra sig redo för att gå ut och äta med fina vännen Madde =) Tilltugg var stället och det är ju helt underbart...vi åt tills vi nästan rullade där ifrån. Även Jonas hängde med o käka o efter att vi var klara på tilltugg så drog vi hem till honom o fortsatte dricka drinkar! Kvällen avslutades på "Flurran". Det var galet mycket folk men vi hade också väldans roligt!
   Kom i säng vid 05 imorse så jag ska ju erkänna att man är ganska seg idag! Men i övrigt så mår jag alldeles utmärkt =) Tack kompisar för en kanon trevlig kväll!!

 

Detta var kvällens höjdare på singstar hemma hos Jonas!!! Haha Madde vi dominera =) (en ska sjungra det grodorna sjunger och en det paul maccartny sjunger) Typ omöjligt att låta bli att skratta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0