Väldigt otäckt.

Usch inatt hände nå väldans otäckt. 
   Klockan var 00.10  och det small till nå galet utanför huset. Magnus rusade till fönsterna i sovrummet och såg att en bil står i lågor tvärs över vägen. På några få sekunder så var hela bilen övertänd och senare kom det fram att det var 4 bilar till som blivit sabbade. Brännskakade och sönderslagna rutor. Tur att brandkåren och polisen kom till platsen så fort så ingen kom till skada och branden spred sig inte.
   Men inte trodde jag någonsin att de idioter som håller på med sånt här skulle ta sig hit till våra trakter av stan. Det är ju så lugnt här. Men det är väl så att nu när de börjar bli klara med alla bilar i Gottsunda/Stenhagen så hittade de områdets enda icke bevakade parkering. Alltså parkering där det knappt rör sig nå folk. På alla andra parkeringar i området så är det lugnt (tror jag) för  att de ligger mellan alla bostadshus och så.

Men usch o fy vad otäckt det var. Idag har jag i gengäld gått i koma, trött som tusan eftersom man bara drömde mardrömmar om explosionen resten av natten då man väl somna. BLÄÄ en powernap blir det nu innan vi ska till ica och handla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0