Restaurang Tilltugg...

...Vilket ställe! Det ligger på Vaksalagatan i uppsala och ikväll har jag och Pernilla varit där! Pernilla kom med den briljanta idén igår att vi skulle lyxa till vardagen lite med att äta på restaurang idag efter att vi hade tagit en tur på höstmarknaden. Sagt och gjort, vi tog en tur på marknaden där även Magnus följde med. Riktigt mysigt var det att strosa runt där trots att det var kallt. Magnus hittade en massa bra som han sagt att han skulle behöva köpa; som tex en ny plånbok, ny mössa och så blev det så klart lite marknadskonfekt =) Pernilla fick äntligen sina efterlängtade sockor! 14 par á 100:- ett riktigt kap det där! Både jag och Pernilla köpte träfibersulor till våra vinterskor. De ska vara riktigt varmt och gott att ha i typ vinterskor och gummistövlar. Detta då de lite fungerar som frigolit, dvs de drar åt sig fukta och stöter ifrån kyla så man hela tiden är varm och go om fötterna. Hoppas verkligen det fungerar så bra som försäljaren sa för då är mina fötter räddade i vinter!!
   Nu till Tilltugg. (Här var det bara jag och Pernilla som åt)Det var en fantastiskt mysigt ställe. Härliga fåtöljer att sitta i, trevlig personal och helt underbar mat. Vi åt en salig massa olika. Det var kallröktlax med färskost, nå fårsost-vanlig hårdost grej med honung, revbensspjäll, grillad potatis med aioli, oxfilé på vitlöksbröd och en gryta där det var både nöt- och fläskkött. All mat var helt fantastiskt god....vi åt o åt och höll mer eller mindre på att spricka då vi var klara. För att sätta pricken över i:et så avslutade vi givetvis kvällen med en kopp te! Bör kanske säga att det var tapas storlek på rätterna!! Pernilla uppskattade det så mkt att hon var tvungen att ringa hem till sin kära sambo o berätta om den fantastiska maten! Jag har försökt lämna över min sprudlande lycka över att ha funnit ett ställe med så bra mat till Magnus nu när jag kom hem. Haha vet dock ej om jag lyckats. Kvällens ord är helt klart Fantastiskt!

          
En glad Pernilla!      Massor av god mat!

Det fanns en bild på mig också, men den var väldans suddig! Så nytt försök med någon bild på mig själv kommer en annan dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0