Sista juldagen

Jahopp så är vi inne på den sista dagen av juldagarna! Gårdagen var kanonmysig! Vi började dagen med att kliva upp o ställa oss i onoff's kö! vi ville så gärna ha en tv. dock sket det sig ordentligt då mupparna onoff hade 8 st av den tv:n vi ville ha. Hur genomtänkt är det? Bor X-antal många människor i Uppsala och vi stod ändå långt fram i kön. Men vi hann inte ens se skymten av tv-apparaterna innan de var borta. Var en säljare som sa att man skulle ta nummerlapp medans det verkade som om någon sagt att det bara var o ta det man ville ha. Mycket underligt och inte speciellt schysst. Nä fy bubblan för onoff's system igår då mellandagsrean startade.
   En tripp till Siba blev det efter onoff men där hittade vi inget som tilltalade oss.
Så hem igen och gjorde oss iordning för att fara mot Vallentuna. På väg mot Vallentuna så hittar man Upplands Väsby. Vi stannade till där och besökte onoff där istället. Där var det lugnt o städat och man kunde kolla ordentligt. Men inte heller där hittade vi något som vi kände att vi verkligen ville ha. Så det har ännu inte blivit någon tv.

Färden fortsatte mot Vallentuna och besök hos Magnus syster! Annicka, Henrik och barnen Olivia och Cornelia =) Dock skulle Cornelia sova då vi kom dit så då beslutade vi oss för att fara till min bror & Nettan istället. De var hos Nettans föräldrar i just Vallentuna! Så på med Gps'en o vips så hade vi hittat fram! Det var kanon mysigt att träffa dem! Vi bytte julklappar och jag fick de mysigaste tofflorna jag sett! "Cozy boots" heter de. De är fyllda av frö av olika slag och lavendelolja. Man ska värma dem i micron i 90sek och sen var det helt underbart att ha dem på fötterna. Samma funktion som en vetekudde är de!
         Mina "Cozy Boots"
   Tiden tickade iväg och det var dags för oss att fara tillbaka hem till Annicka och Henrik. Lite käk i magen och sen julklappsutdelning tillsammans med barnen =) Barnen fick ritstativ med tillhörande kritor/pennor samt vars en kolteckning inramad som jag hade gjort. Jag tror faktiskt att alltihop var uppskattat!!!

Kvällen igår blev en väldigt lugn historia här hemma i soffan! Däremot så blir det mer idag! Vi ska försöka pallra oss till Stockholm med tåget som går från Uppsala vid 14. Vi ska åka och träffa min bror & Nettan. käka middag på broncos, gå o se Avatar på bio och bo kvar på hotell i 08-landet. kommer säkert bli kanonmysigt.

Måste ju även passa på att tacka för alla julklappar! Allt har varit kanon, presentkort på ikea i massor, böcker, tofflor, filmer, vantar ja så är det nog!!! TACK!

Ta hand om varandra<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0