Inge bloggande o inge exjobbande på hela helgen....

Så är det. Får inte skriva speciellt mkt alls denna helgen. Händerna måste få vila, har överansträngt dem så mkt att jag fått nå mildare variant av inflammation i handlederna. Så nu äre antiinflamatoriska tabletter 3ggr/dygn och vila för händerna som gäller. Hur ska detta gå?????? Jag hade ju som plan att vara klar med mitt exjobb på måndag *suck*

Hörs i nästa vecka kära vänner!!

Kommentarer
Postat av: Camilla Broström

Hej du underbara Sara!



Tack för din omtanke om mig och barnen - Du är så godhjärtad och varm!



Hoppas att även du och Magnus får en avkopplande och mysig helg. Vila dina ansträngda och värkande handleder.



Ledsen att läsa om din känsla av att bli "bortglömd" och kanske åtsidosatt... Jag vet ju hu mycket du ger av dig själv till alla dina vänner, och jag kunde aldrig tro att du inte besvarades i samma anda.

Det gör ont i mig. Men jag önskar verkligen att du också därmed känner vilka som är dina riktiga förtroliga vänner, och vilka som kanske inte gör sig förtjänta av din (och Magnus förstås) uppmärksamhet, vidare.



Du är värd allt det vackra och glädjeberikande som finns i livet och för mig kommer du alltid att vara en förebild som präglat mig från första stund.



Du är en ängel!



Var rädd om dig, fina du. Omslut dig Magnus kärlek och se på dig själv, vilka enorma förmågor och härliga egenskaper du har!



Puss & Kram från Camilla

2009-04-18 @ 06:44:37
URL: http://www.sessrummner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0