Är det mig det är fel på eller vad?

Ja det är en fundering som jag klurat på ett tag...fram o tillbaka. Men alltid försökt stöta bort tanken. Men nu är den så stooooor så nu går den inte bara att stöta bort. Jag måste nog ta o rensa hjärnan lite innan mitt huvud sprängs av huvudvärk.

Jag tycker nog allt att  jag är en vän som verkligen försöker vara alla till lags. Även med Magnus hjälp då vi allt som oftast öppnar våran ytterdörr hem här. Vi bjuder på mat, magnus bjuder alltid på öl om han har hemma, vi ser till att föreslå aktiviteter som vi kan hitta på flera vänner tillsammans. Vare sig vi är en massa par eller hur konstelationerna ser ut. Vi bjuder in vänner på fika/mat osv som sen inte dyker upp eller lämnar återbud precis innan det är tänkt att de skall komma. Det senaste som nu utlöste att jag faktiskt blev riktigt riktigt ledsen inombords var angående valborg. Hade pratat med ett par vänner både som var par och som var singlar om vi skulle ta och umgås allihop :) Det var både folk som kände varandra och som inte kände varandra. Men nädå, inte någon har längre tänkt på oss. Alla verkar reda ha spikat sina planer. Det finns en vän som jag verkligen förstår, detta på grund av attt hon ska jobba 1 maj, därav förstår jag verkligen att hon inte är så sugen på att fara till Uppsala på valborg för att ta sig till en mindre stad ett antal mil söder om stockholm tll 1maj. Kärlek till dig vännen, jag förstår dig.
   Men ALLA ni andra som inte ens frågat om vi vill hänga med på något skoj på valborg? Vad har vi gjort för fel? Snälla berätta det för oss så att vi isåfall kan förändra det ni inte tycker om. Det gör mig ledsen att alltid bli "bortglömd" när man själv inte är den som tar intiativ till att hitta på med olika saker.

Over and Out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0