Måndag i familjen Klarins hus!

Ny vecka och nya utmaningar =)
   Den här veckan har börjat i precis det lugna tempo som jag och Melvin brukar inleda veckorna med!! Sova och ha morgonmys i sängen innan vi klev upp! Bada för lilleman på schemat och sen var det en ny sovpaus för Melvin! Nu har han precis fått lite käk och ligger här och snackar på sin fäll i soffan! Livet e bra härligt!
   Medans Melvin sov, hann jag babbla en massa strunt med Fian! Vi lyckades tillsammans slå våra kloka huvuden ihop o komma på bra grejer man kan önska till Melvin och Agnes i julklapp om folk frågar!! givetvis så han nvi prata en massa annan gojja också, vi är ganska bra på det! Tänk så bra det vore om vi bodde nära och kunde använda våra ben samtidigt o gå promenader tillsammans medans vi babbla om allt mellan himmel o jord. Hmm, vi kanske får ha våra telefondejter på traskande fot istället?!
   Har även hunnit prata en sväng med Sara! Var länge sedan vi sågs så såg fram emot en dejt med dem i veckan. Men hennes lilla kille är inte riktigt kry så vi skjuter på det till nästa vecka och hoppas på att få med vår tredje mamma-lediga kollega Jenny då också =)

Men nu är det dags för det dagliga problemet. Att komma på vad man ska äta till middag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0