Dagens äventyr....

...är då över!!! Men jag är 100% säker på att personen som fick oväntat besök av oss blev ordentligt överraskad och glad! Det var nämligen min pappa som vi överraskade totalt. Han hade tid för sin onda rygg idag på ryggkirugin i Strängnäs. Stackars pappa började åka tåg 21.30 från Ystad igår kväll och var framme i Stängnäs 7.30 imorse för att gå på ett läkarbesök kl 9 som tog ca 35 minuter. Sen var det hemåt mot Ystad igen. Men det finurliga var att han hade 2h till övers innan hans tåg hem skulle gå söderut så då passade vi på att överraska och ge honom lite ny ork o energi genom att han fick träffa Melvin =) Det var en väldigt rolig min den första pappa gjorde när han såg mig och barnvagnen utanför huvudentrén till sjukhuset. Han såg nästan arg ut.....ja han kisade eller vad han nu gjorde för han trodde väl då aldrig att det kunde vara dottern hans och hans barnbarn! Men jodå det var vi, och sen gick det där bekymmrade ansiktsuttrycket över i ren glädje när han insåg att det var vi och han fick Melvin i sin famn :o) Tjoho överraskningen lyckades, han visste ingenting! Efter detta så tog vi oss ner till strängnäs city och hittade ett toppenfik. Var sin räkmacka i magen och 1,5h av mys mellan morfar och Melvin hann det bli innan vi var tvungna att bege oss till pappas tåg! Vink vink till pappa, det blev en inte allt för lång dejt men i ca 2h hann pappa träffa oss iaf!!! Och vi honom för den delen =)
   Det var en intensiv förmiddag med att stiga upp väldigt tidigt och mycket nya intryck för Melvin. Så han har legat och sovit sedan vi kom hem halv3. Dvs i 3h har lillskrutt sovit nu och det händer aldrig annars att han gör det! Det sköna var att jag själv också passade på att ta en tupplur på ca 1h! Sen har det ätits middag i lugn o ro =) Gissar att han vaknar ganska så snart. Han borde vara väldans hungrig!
 
Ikväll blir det lugna gatan här hemma! Ska ta och se sista programmet av "ensam mamma söker" och bara mysa i soffan!!! Imorn blir det nya strapatser då Jenny och Sara kommer på besök med sina små kottar :)

  


Kommentarer
Postat av: Sara Naess

Men ååå va din pappa måste ha blivit glad!! Ser så ut på bilderna! Vilken grej! Vi ses imorn! Kram

2011-11-21 @ 19:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0